Translate

25 Şubat 2012 Cumartesi

HAVADAN SUDAN

     Bir kase lezzet blog sahibi aramıza hoşgeldin ve diğer yeni gelen arkadaşlar .Her iki blogumada beklerim diğer blog adresim mavis-mavisnur benim bloglarımda yemek tari olarak hiç bir şey yoktur.Salata dahi bulamazsınız.Çalıştığım ve esnaf olduğum için eve en erken 8.30- 9  gibi gelirim yazın dahada geç  benim müşterilerimin işi  hep acildir yetişmesi gerekir.
  Hiç bir zaman şikayet etmem kışın yaz temposuna alıştığım için sadece biraz  itiraz ederim.Seslerinizi duyar gibiyim ne kadar kendi işi diye .Uzaktan bakılınca süper iyi.Bazen evde oturmayı çok istiyorum oda işlerim çokdurgun olduğu dönemde ödemem  gereken faturalar,bağkur, vergiler vs  .........
     Zevk için insanın çalışacağı daha doğrusu parası olunca ödeme yapacağı işi olsa süper iyi olurdu.
       Ben nazardan çok korkarım yaptığım işi severek yapıyorum azda kazansam faturalarımı vergimi geçte ödesem allaha birlerce defa teşekkür , dua etsem az olur.
      İstanbulda kirada otursakda sakarya karasuda denize yakın 2+1 evimiz var bayram tatillerinde gidiyorum denize girmesemde güneşleniyorum ve dinlenerek 2 gün 1 gecede olsa kalıyorum bana çok iyi geliyor sessiz sakin kafa dinlemek çevre ve insanlardan uzaklaşmak için tavsiye edebileceğim bir ilçe. İnsanları daha doğrusu yerleşimi karadenizli gidince hiç yabancılık çekmiyorum iyiki almışız çooooookkkkkkk teşekkür ederim anneciğim beni desteklediğin için ev konusunda.Babam memlekete ev yapmak istiyordu fakat sadece babam kalıdı ölü yatırım olurdu şimdi süper iyi bir yatırım oldu.  Herkese iyi geceler uykum geldi benim saat 0:31 oldu tatlı rüyalar

20 Şubat 2012 Pazartesi

UZUN ARA VERMEK

     Uzun ara verdiğimi biliyorum yeni gelen arkadaşlar bloguma hoş geldiniz.Bloglara kapatma kararı gelince benimde blogum kapandı.
   Bende bir süre küstüm ve daha sonra veyi diğer blogumu açtım.mavis-mavisnur olan blogumda devam ediyorum. İkisinede artık beraber devam edeceğim.

Geçen yıldan açmış olduğum daha sonra unuttuğum birde yeşil mavi adlı blogum var.Ona hiç yazmadım bu ikisi ile beraber devam edeceğim.
   Göz makyajımda
  GÖZ KALEMİ : DORE SUYA DAYANIKLI
FAR: ORİFLAME füme ve beyaz olan VERY ME serisi farı