Translate

10 Ocak 2011 Pazartesi

Cumartesi akşam optimum da arkadaşımla görüştüm .Alışverişe beraber çıkalım diye daha önceden konuşmuştuk fakat zamanımız olmamıştı.Ona takım elbise içine gömlek ve başka bir tane gömlek daha aldık.

İlk defa optimumda mango 'da güzel şeyler gördüm burcu ve benim tabirim mango için çöplük .

Ayaklarım ısıtma sistemi yerden olduğu için çok kötü gidince az dolaşsamda ayaklarım şişiyor, çabuk yoruluyorum. Daha sonra üst katta yemek yedik Daha öncede yaşadığımız olayı yine yaşadık .Saat 10 olunca anons yapılıyor ve temizlik görevlileri siz yemek yerken size kalkın demiyorlar fakat çevredeki masa sandalyeleri bir araya topluyorlar bu olay beni ve arkadaşımı çok rahatsız etti .Optimum sitesine şikayetimi belirteceğim.
2011 yılına doğum günlerini kutlayarak girdik. 3 ocak duygunun, 9 ocak yeğenimin,10 ocak burcu ve tuananın doğum günleri.

Dün yeğenim doğum günü yaptı ve benide davet etti.Pastanı evde doğum günü yaparsan ben alırım demiştim AET pasta ve unlu mamüllerinden cumartesi günü barbili pasta sipariş verdim. Aet pasta ve unlu mamülleri ürünlerini kendileri imalatını yapıyorlar taze ve güzel oluyor.
Dün biraz gecikmeli olsada pasta geldi evi bulamadıkları için geçikmişler .Doğum günü güzel geçti doğum günü kutlu olsun NİSA YAĞMUR.

Cumartesi günü tek kişilik çikolatalı ve framboğazlı pasta almıştım.Pazartesi günü burcunun doğum günü ve bana gelecekti.Burcu gelince pastanın üstüne mumuda yaktım ikimiz doğum gününü kutladık. Doğum günün kutlu olsun BURCU arkadaşım.
2011 yılı benim burcuma göre değişiklikler yapacağım bir yıl olacakmış. Yılbaşı akşamı güzel geçti iş yerime akşam sevdiğim arkadaşlarım geldi.Daha sonrada marketten nar alıp zehra ile eve geçtik bizimkiler onlarda oturuyorlardı.Sohbet muhabbet akşam iyi geçti .

Yeni yıldan birden fazla beklentim ve düşüncelerim var .İşlerimin tabiki iyi olması ,sağlıklı olmam,ailemle beraber olmak vs...... 2011 bana ve çevremdeki herkese uğurlu gelsin .istedikleriniz olsun.
Merhaba
Uzun zamandır yazı yazamadım sebebi fotoğraf çekip yüklemekti,bilgisayara fotoğraf yüklemeyi bilmediğim için yazamadım.

İki yıldır deri çizme almaktan geri vermek ten bıktım geçen yıl polaris ve ayakkabı dünyasından gerçek deri çizme aldım.Çizmelerim ilk hafta içinde sorunlar oluştu geri iade ettim.Üçüncü kez kadıköyde çok ucuz fiyata mart ayında 20 tl vererek çizme aldım.Benim düşüncen bu ay kullanırım daha sonrada havalar iyi olur seneyede başka alırım diye düşünmüştüm .Tabir yerinde çizme taş gibi çıktı sağlam sorunsuz ve problemsiz suda almıyor.

16 Aralık da caddebostanda fazıl ayakkabıcıdan deri çizme aldım, yanında güzel bir cüzdan hediye ettiler.360 tl den 228 tlye inmişti..Sabah siftası 190 tl ye aldım .Ayakkabıya kıyafete bu kadar para vermem fakat deri çizmede alırım.15gün sonra yanlardan bir miktar açtı ve yağmurda su aldı .İki yıldır deri çizmelerden ağzım yandı .yakın zamanda asla yeşil kundura dışında çizme almam. Bu seneyide çizme problemiyle geçiriyorum.