Translate

8 Mart 2012 Perşembe

KADINLAR GÜNÜ

    Ben önce facebook ta dünya kadınlar gününü kutladım.Blogları dolaşırken diğer arkadaşlarıma bende uyayım  bütün kadınların dünya kadınlar gününü kutluyorum arkadaşlar.

7 Mart 2012 Çarşamba

4 KARDEŞ BİR ARADA

     Merhaba makyaj ve çamaşır blogu için yazmaya başlamıştım.Fakat zaman içinde değişti.Biz dört kardeşiz en büyüğü benim ve tek kızım evet sesleri duyar gibiyim istediğin zamanında olmuştur.Şımarık büyümüşsün gibi hayır hiç biri olmadı.Şımarık büyümedim istediğimde hiç bir zaman acil değilse veya ihtiyaç değilse alınmadı.Hiç bir zaman iki ayakkabım olmadı çok süslü tişörtler veya eteklerimde olmadı.
    Biz dört kardeştik babamda devlet memuru olarak çalışıyordu.Annem ev hanımıydı.Bizleri disiplinli düzgün saygılı vatana hayırlı evlatlar olalım diye yetiştirdiler. Dördümüzde okuduk ve meslek sahibi kişiler olduk .Oğuzkaanın dersleri var fakat çalışıyorda.
    En küçük kardeşim oğuzkaan en sağ fotodaki 1991 doğumlu.Bu fotoğrafı biraz önce verince cüzdanımdaki fotoğraflara baktım diğer iki büyük kardeşimin fotoğrafı vardı.Hepsini bir arada paylaşmak istedim.
    E n büyük kardeşim MEHMET evli diğer erkek kardeşim BARBAROS evli dünya güzeli bir kızı var evet NİSA YAĞMURun babası .

   Annem ve babam bizleri iyiki yapmışlar .Sizleri çok seviyorum.